San Blas opilak egin eta saldu dituzte 2.mailako ikasleek

Elikagaiak Merkaturatzea zikloko 2.mailako ikasleek San Blas opilak egin dituzte, pausuz pausu eta hurrengo osagai hauek ondo neurtuz:

465 g irin

Legamia

100 g azukre

Arrautza 1

185 g gurin

25 ml esne

Anis zorrotada 1 (kopa 1/2)

40 ml oliba-olio birjin extra

Masarako:

465 g irin

Legamiaren gutun-azal bat

100 g azukre

Arrautza 1

185 g gurin

25 ml esne

Anis zorrotada 1 (kopa 1/2)

40 ml oliba-olio birjin extra

Glaseatua:

6 koilarakada azukre glas (250 gr)

2 arrautza-soilgune

Anis zorrotada 1

Honekin lotutako beste albiste batzuk:

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.